Polityka prywatności i pliki „cookies” serwisu
www.rivazegrze.pl

Serwis internetowy www.rivazegrze.pl jest prowadzony przez OPEN ONE Sp. z o.o. Sp. k., z siedzibą w Warszawie, ul. Odkryta 6.

Służy on przekazywaniu informacji o inwestycji mieszkaniowej, która jest przedstawiona
w serwisie, a także umożliwia kontakt z przedstawicielami dewelopera i deweloperem.

OPEN ONE Sp. z o.o. Sp. k., przetwarza powierzone dane osobowe potencjalnych
klientów dewelopera, na zlecenie dewelopera, zgodnie z zawartą umową o powierzeniu
przetwarzania danych osobowych do celów realizacji kontaktu przez serwis
www.rivazegrze.pl na rzecz dewelopera OPEN ONE Sp. z o.o. Sp. k..

Przetwarzanie danych zachodzi na następujących zasadach:

  • ⦁ Administratorem danych osobowych jest: OPEN ONE Spółka z ograniczona
    odpowiedzialnością, Spółka Komandytowa, ul. Odkryta 6 lok.8, 03-140 Warszawa, NIP
    524-287-77-32
  • ⦁ Przetwarzane są dane osobowe podane przez klienta w formatce kontaktowej w
    serwisie.
  • ⦁ Z inspektorem ochrony danych można się skontaktować wysyłając wiadomość na adres
    e‐mail: …
  • ⦁ Dane osobowe będą przetwarzane przez OPEN ONE Sp. z o.o. Sp. k. w trzech celach:
  1. Pierwszym i głównym celem jest udzielenie odpowiedzi na zadanie pytania ofertowe,
  2. Drugim celem jest wykorzystanie danych osobowych przez dewelopera do celów
    marketingowych produktów własnych,
  3. Trzecim celem jest przekazanie danych osobowych podmiotom współpracującym z
    deweloperem, w celu przekazania przez nich informacji marketingowych o swoich
    własnych produktach.

Klient może zadecydować samodzielnie o wyrażeniu zgód we wszystkich celach
zaznaczając odpowiednie pola formularza na stronie serwisu. Dane osobowe będą
przechowywane przez okres maksymalnie dwóch lat, lub do dnia wygaśnięcia wszelkich
roszczeń między deweloperem a użytkownikiem ‐ w zależności które z w/w nastąpi
później.

  • ⦁ Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak ich podania uniemożliwia
    odpowiedź na zadane pytanie do dewelopera – realizacja celu (1).
  • ⦁ Jeżeli zostanie wyrażona zgoda dla drugiego celu (2), dane osobowe będą przetwarzane
    również w celach marketingowych, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) rozporządzenia o
    ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO). Podanie danych
    osobowych w tym celu jest dobrowolne, jednakże brak ich podania uniemożliwia
    otrzymywanie wiadomości od dewelopera.
  • ⦁ Jeżeli zostanie wyrażona zgoda dla trzeciego celu (3), dane osobowe będą przetwarzane
    również w celach marketingowych przez podmioty współpracujące z deweloperem, na
    podstawie art. 6 u st. 1 lit. f) rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27
    kwietnia 2016 r. (RODO). Podanie danych osobowych w tym celu jest dobrowolne,
    jednakże brak ich podania uniemożliwia otrzymywanie wiadomości od tych podmiotów.
  • ⦁ Użytkownikowi przysługuje prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich
    sprostowania, usunięcia oraz prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także
    prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem
    przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu
    wobec przetwarzania danych osobowych,
  • ⦁ Użytkownik posiada prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych
    Osobowych.
  • ⦁ Dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, także w formie
    profilowania. Profilowanie będzie miało na celu umożliwienie przygotowania najlepszej,
    spersonalizowanej oferty wszelkiego rodzaju produktów i usług oraz dedykowanych
    reklam w w/w zakresie.

W celu zapewnienia najwyższego poziomu bezpieczeństwa wszystkich danych, OPEN
ONE Sp. z o.o. Sp. k., przyjęła określone strategie, które są zapisane w dokumencie
„Polityka prywatności”. Strategie te mają na celu ochronę danych dotyczących wszystkich
użytkowników.

Strategie są następujące:

  • ⦁ Dane użytkowników przetwarzane są na podstawie przepisów prawa, a w szczególności
    przepisów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
    kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych
    osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia Dyrektywy
    95/46/WE (Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych) z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz.
    Urz. UE. L Nr 119, str. 1) zwanego dalej „RODO”.
  • ⦁ Dostęp do wszystkich systemów informatycznych serwisu jest kontrolowany.
  • ⦁ Dane osobowe nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim bez wyraźnej
    zgody Użytkownika, z zastrzeżeniem instytucji upoważnionych prawem. Dane osobowe
    nie będą przekazywane do państwa trzeciego bez wyraźnej zgody.
  • ⦁ Do danych osobowych przetwarzanych przez OPEN ONE Spółka z ograniczona
    odpowiedzialnością, Spółka Komandytowa, ul. Odkryta 6 lok.8, 03-140 Warszawa, NIP
    524-287-77-32
    mają bezpośredni dostęp jedynie uprawnieni pracownicy. Zobowiązani są
    oni do zachowania danych w tajemnicy i uniemożliwienia dostępu osobom trzecim.
  • ⦁ Serwer, na którym OPEN ONE Sp. z o.o. Sp. k., przechowuje serwis www.rivazegrze.pl,
    jest chroniony środkami technicznymi zapewniającymi bezpieczeństwo danych. OPEN
    ONE Sp. z o.o. Sp. k., wykorzystuje wysokiej klasy urządzenia i oprogramowanie do
    utrzymywania bezpieczeństwa danych przechowywanych w systemach informatycznych.
    Ponadto przeglądarka internetowa może przechowywać na dysku komputera pliki
    tekstowe (ang. „cookies”). W plikach „cookies” znajdują się informacje niezbędne do
    prawidłowego funkcjonowania serwisów internetowych. Należy podkreślić, że zawartość
    plików „cookies” nie pozwala na identyfikację użytkownika. Za ich pomocą nie są
    przetwarzane lub przechowywane dane osobowe.

OPEN ONE Sp. z o.o. Sp. k., przechowuje pliki „cookies” na komputerach użytkowników w
celu:

  • ⦁ dopasowania serwisów do potrzeb użytkowników, umożliwiające „zapamiętanie”
    wybranych przez użytkownika ustawień, parametrów wyszukiwani i personalizację
    interfejsu użytkownika,
  • ⦁ tworzenia statystyk oglądalności dla partnerów treściowych serwisu www.rivazegrze.pl
    i reklamodawców,
  • ⦁ prezentacji reklam internetowych o treści najbardziej zbliżonej do zainteresowań
    użytkownika,

Oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych bardzo często domyślnie
dopuszcza przechowywanie plików „cookies” w urządzeniu końcowym użytkownika.
Informacje o sposobach obsługi plików „cookies” dostępne są w ustawieniach przeglądarki
internetowej. Informujemy, że istnieje możliwość takiego skonfigurowania przeglądarki
internetowej, która spowoduje, że możliwość przechowywania plików „cookies” na dysku
twardym komputera zostanie całkowicie wyłączona. Niedokonanie zmiany ustawień
„cookies” oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, co
oznacza umożliwienie dostępu do tych informacji. Efektem wyłączenia obsługi plików
„cookies” może być utrata możliwości korzystania z niektórych funkcjonalności serwisu
www.rivazegrze.pl. Jakkolwiek OPEN ONE Sp. z o.o. Sp. k., wszelkimi możliwymi
metodami zmierza do zapewnienia pełnego bezpieczeństwa danych przekazywanych
przez użytkowników za pomocą serwisu internetowego www.rivazegrze.pl i zachowuje
przy tym wysoki poziom staranności wymagany od profesjonalisty, nie można wykluczyć,
iż dane te będę niewłaściwie wykorzystywane w przypadku braku zachowania
odpowiedniego bezpieczeństwa przez użytkowników. OPEN ONE Sp. z o.o. Sp. k., nie
może ponosić odpowiedzialności za takie zachowania użytkowników. Należy także
pamiętać, że bezpieczeństwo przekazywanych danych zależy również od samego
przekazującego dane. W tym celu użytkownik przekazujący dane powinien przestrzegać
określonych reguł ostrożności, w tym w szczególności dochować wszelkiej staranności, by
przekazywane przez niego dane osobowe nie zostały udostępnione osobom trzecim bez
jego wyraźnej zgody.

OPEN ONE Spółka z ograniczona odpowiedzialnością, Spółka Komandytowa, ul. Odkryta
6 lok.8, 03-140 Warszawa
NIP 524-287-77-32

Inne: Państwa dane osobowe będą przechowywane, przez okres niezbędny do obsługi
zgłoszenia.

K

kontakt

Formularz kontaktowy

Podanie przez Klienta danych osobowych jest dobrowolne.

© Riva Zegrze 2021
Nasz serwis korzysta z plików cookies. Korzystanie z niniejszej witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki. Zapoznaj się z naszą polityką prywatności, kliknij TUTAJ
* - Informacje i wizualizacje mają charakter poglądowy, nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego i nie mogą stanowić podstawy do dochodzenia roszczeń względem dewelopera.
Regulamin Serwisu